Artikler og indlæg

Herunder kan du læse indlæg og artikler fra før jeg publicerede denne blog.

Jeg har nemlig i lang tid været bekymret over, hvordan vi som individer fik det værre, jo mere vi gjorde for at få det bedre. For nogle år siden fik jeg anfægtelser over at skulle levere mere og mere af det, som havde så mange alvorlige bivirkninger, og som i samspil med andre moderne styrings- og ledelsesmetoder fungerede som decideret giftige tilsætningsstoffer. De individuelt rettede tiltag indenfor ledelse og personlig udvikling virkede i mange tilfælde stik mod hensigten og skabte i stedet for en ond spiral af uproduktivitet og dårlig trivsel.

Derfor har jeg de seneste år udfordret og anfægtet de sandheder, metoder, værktøjer og blandingsforhold som er skadelige – både for menneskers og virksomheders overskud. Og meget har bekræftet mig i at tiden er kommet til at gøre op med de ensidige sandheder, selvoptagetheden, moderne management og den religiøse betydning det moderne arbejdsliv har fået for vores identitet og balancen mellem vores arbejdsliv og det andet liv (eller manglen på samme).

Jeg nøjes ikke med kritikken. Jeg er praktiker og har derfor også undersøgt og interesseret mig for veldokumenterede bud på, hvad vi kan gøre i stedet. Således kan du herunder finde både kritik, provokationer, bud på nødvendige erkendelser og refleksion såvel som praktiske erfaringer – altså ideer og baggrundsinspiration til at arbejde videre med de emner jeg skriver om på min blog.

 

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s