Om Mettelene

Mje1__002_-removebg

Mettelene Jellinggaard

Har arbejdet med adfærdsledelse i de sidste 25 år. Jeg er uddannet og certificeret indenfor Behavioral Economics fra Duke University/Prof. Dan Ariely, og jeg har i flere år været optaget af ledelsesparadigmer og det fremtidige fundamentet, som skal afløse de nuværende usunde og uproduktive selvudviklings-, kontrol og styringsparadigmer. Det kan du læse meget mere om her på min blog, hvor du både kan finde gamle indlæg og artikler, og følge mine aktuelle tanker og ideer om ledelse, organisationsudvikling, HR og livet i almindelighed.

Jeg er underviser, facilitator og adfærdspsykologisk rådgiver i InSide Kommunikation og Provokator. Er desuden Senior Partner i Composing, som er Danmarks førende konsulentvirksomhed indenfor strategiimplementering og adfærdsledelse, hvor jeg bidrager med rådgivning indenfor ledelse, kommunikation, menneskelig adfærd og nudging. Jeg har erfaring fra mange brancher, alle størrelser virksomheder, såvel i Danmark som i udlandet og har arbejdet med medarbejdere og ledere på alle niveauer gennem mit mangeårige virke som konsulent og iværksætter. Jeg skriver artikler til eksempelvis Børsens Ledelseshåndbøger, Dansk HR magasin Ledelse i Udvikling og Karnov HR Guide og har skrevet en bog om adfærdsledelse og nudging i erhvervsvirksomheder sammen med min medpartner i Composing, Alexandra Krautwald. Bogen, ‘Oplagt – at lede adfærd’ er udkommet på Djøf Forlag, og man kan både smuglæse, se anmeldelser og bestille den HER.

 

2 thoughts on “Om Mettelene

  1. Hej Mettelene. Da jeg så dig kunne jeg ikke lade være. Lang tid siden. Jeg gjorde rent for dig for mange år siden da du boede i Holte ved den lille sø. Da du lige havde fået din lille søn. Hmmm morsomt. Kærlig hilsen Charlotte

    Liked by 1 person

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s